Exodus TV

Novice

25.11.2021

Na Klicu dobrote zbrali že 217.950 EUR

25.11.2021

Murska Sobota - srečanje škofa Petra Štumpfa s predsednikom vlade Janezom Janšo

24.11.2021

V času epidemije zaščitimo zdravje vseh ljudi

24.11.2021

Sveti oče se je zasebno srečal z italijanskimi škofi

24.11.2021

Umrl brat Jean-Pierre, zadnji menih iz Tibhirina

Več novic

Murska Sobota - srečanje škofa Petra Štumpfa s predsednikom vlade Janezom Janšo

Murska Sobota - srečanje škofa Petra Štumpfa s predsednikom vlade Janezom JanšoV okviru vladnega obiska v Pomurju v torek, 23. novembra 2021, sta se v prostorih Škofije Murska Sobota srečala predsednik vlade RS Janez Janša in škof Škofije Murska Sobota dr. Peter Štumpf.

P. Ivan Herceg – Vatikan; fotografije: KPV

Predsednik vlade in murskosoboški škof sta spregovorila sta o vlogi Katoliške cerkve, predvsem v tem težkem času epidemije in o prizadevanjih vlade, da bi življenje na vseh ravneh potekalo kolikor mogoče normalno.

Sledilo je širše srečanje, ki so se ga udeležili tudi ministrica za Slovence v zamejstvu in po svetu dr. Helena Jaklitsch, generalni vikar Lojze Kozar in škofijski ekonom Goran Kuhar. V pogovoru so izpostavili prizadevanje Škofije Murska Sobota za duhovni temelj, ki je potreben za družbeni napredek in blagor vseh državljanov. Predsednik vlade se je škofu in vernikom Katoliške Cerkve zahvalil za pomoč pri obvladovanju epidemije.

Ob koncu obiska se je škof še na kratko srečal z ministrico Jaklitschevo, ko sta spregovorila o skrbi za Slovence v Porabju na Madžarskem.

vir: https://www.vaticannews.va

TRENUTNO NA TVSVETNIK DNEVA

DOTACIJA

Na enostavnejši način vam odslej nudimo možnost dotacije preko QR kode, ki jo poskenirate preko bančne aplikacije s telefonom.

qr dotacija

kje smo

SPREMLJAJTE NAS

Vabimo vas, da nas spremljate tudi na socialnih omrežjih:

Youtube
Facebook
Twitter